BAUX

  Baux

  BAUX on tuotekonsepti, jossa ääntä vaimentavat ominaisuudet yhdistyvät tyylikkääseen sisustukseen. Tuotetta saa eri muodoissa, mitoissa ja väreissä, mikä mahdollistaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin kuviointeihin.

  BAUX on ympäristöystävällinen, kierrätettävä, puusta, sementistä ja vedestä tehty materiaali.

   

  Träylit

  Monikäyttöiset Träullit-puuvillalastulevyt koostuvat kolmesta materiaalista: sementistä, kuusilastusta ja vedestä. Levyn painosta 30 % on puuta ja noin 70 % valko- tai yleissementtiä.

  Erityinen rakenne tekee Träullit-puuvillalastulvystä lämpöä- ja ääntäeristävän materiaalin, jolle sementtisideaine antaa lujuuden, kosteuden- ja palonkestävyyden. Levyn hyvä kosteudenimukyky ja ilmanläpäisevyys tasaavat huoneilman kosteuden eli levy "hengittää".

  Ympäristöystävällisen koostumuksensa ansiosta puuvillalastulevy on suosittu tuote. Sitä käytetään monenlaisissa kohteissa, kuten sisustuslevynä seinissä ja katoissa, lisälämmöneristyksessä esimerkiksi valua vasten tai rappausalustana ulkoseinässä. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat uima- ja urheiluhallit, teollisuushallit, ratsastustallit, koulut, tekniset tilat ja konttorit.Lue lisää Träullitin suomenkieliseltä kotisivulta.

   

  Linkit:
  Träullitin suomenkielinen kotisivu
  BAUX:in englanninkielinen kotisivu