ELAM INTERIÖÖRI

  Yksilöllisyys ja kauneus kohtaavat seinä- ja kattoverhouksissa, kun tuotteena on Elam-interiöörilevy. Monien käyttökohteiden sisustuslevy mahdollistaa haluamasi ilmeen tilaan, jossa on koteloitavia tai muuten peiteltäviä kohteita.

  Ilmastointi- ja lämmityslaitteiden sekä -kanavien koteloimiseen Elam-interiöörilevy on erinomainen valinta. Muita käyttötarkoituksia ovat muun muassa kalusteiden verhoaminen kaapistoissa, myymäläkalusteissa ja huonekaluissa. Interiöörilevyämme voi käyttää myös ikkunaristikkoina, ovikoristeina ja liukuovien pintoina.

  Valmistustekniikan ansiosta voimme tehdä Elam-interiöörilevyyn lähes millaisen aukotuksen tai kuvion tahansa. Kuviot voivat olla ruutuja, ympyröitä, muita geometrisiä vaihtelevia kuvioita, logoja tai aukotettua tekstiä. Sisustuslevyt on mahdollista tehdä määrämittaan, minkä jälkeen teemme toivotunlaisen aukotuksen. Tämä mahdollistaa halutun prosentuaalisen aukotusalan.

  Runkolevyksi voi valita MDF-levyn tai vanerin. Viilutus on mahdollista kaikilla kaupallisilla puulajeilla, ja viilutus on levyn yhdellä pinnalla. Laitamme taustakalvon viilutettavalle pinnalle tai kummallekin puolelle. Viilun pintakäsittelyvaihtoehdot ovat lakkaus, petsaus ja vahaus. Lisäksi viilun voi saada puuvalmiina eli pinta on käsittelemätön. Sisustuslevy myös mahdollista maalata haluttuun sävyyn.

  Linkit:
  Elam-tuotteiden pintakäsittelyt ja -materiaalit