Elam Yritys

  ELAM - LÖY­DÄ PIN­TO­JEN KAIK­KI MAH­DOL­LI­SUU­DET

  Olemme kotimainen perheyritys, joka myy ja valmistaa julkisten tilojen sisustus- ja rakennuslevyjä. Autamme arkkitehteja, rakennusliikkeitä ja muita asiakkaitamme löytämään parhaat pintaratkaisut. Räätälöimme tuotteet heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan ja toteutamme myös kaikkein vaativimmat toiveet.

  Toimintamme lähtökohtana on korkea laatu, vankka kokemus ja ehdoton luotettavuus - olemmehan toteuttaneet asiakkaidemme visioita jo 30 vuoden ajan.

  Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Mäntsälässä. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja toimimme yhteistyössä useiden tukkuliikkeiden kanssa. Tuotteitamme viedään myös Pohjoismaihin, Venäjälle ja Etelä-Eurooppaan.

  Elam Oy kuuluu Suomen Yrittäjiin ja Puuteollisuusyrittäjiin.

  Tutustu yrityksemme taustoihin ja historiaan.


  Elam 30

   

  ELAM ME­NES­TY­JÄ­NÄ JA KAS­VA­JA­NA

  Yrityksellemme on myönnetty Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit.

  Menestyjä-sertifikaatti on osoitus siitä, että Elam Oy on sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten sekä oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon taloudellisen suorituskykynsä perusteella. Tunnustuksen saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä maksuvalmius.

  Kasvaja-sertifikaatti osoittaa, että olemme onnistuneet kolmen vuoden aikana kasvattamaan liikevaihtoamme huomattavasti. Liikevaihdon kasvu on ylittänyt oman ylätoimialaluokkansa keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana.

  Me Elamissa olemme ylpeitä saamistamme tunnustuksista. Lupaamme jatkaa luotettavana ja osaavana monipuolisia pintaratkaisuja tarjoavana perheyrityksenä myös tulevaisuudessa.

   


  Elam - kasvuyritys 2021 Elam menestyjä 2021

   

  ELAM - AVAINLIPPU MERKIKSI SUOMALAISESTA TYÖSTÄ

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Elam Oy:lle Avainlippu-tunnustuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

  Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintää 50 %. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteen tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta.

   


  Avainlippu

  LAA­TU JA YM­PÄ­RIS­TÖ HUO­MIOI­DEN

  Meille on tärkeää, että laatu ja ympäristöystävällisyys yhdistyvät tuotteissamme ja toiminnassamme. Noudatamme ISO 14001 -ympäristöjärjestelmää, ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmää ja OHSAS 18001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmää. Elam-tuotteemme on todettu puolueettomissa olosuhteissa vähäpäästöisiksi.

  Lue lisää:
  EU-päätös
  Toimintajärjestelmä
  CE-lausunto Elam-sisustuslevyt
  TVOC-lausunto Elam-sisustuslevyt
  CE Duripanel
  DoP Duripanel
  CE Betonwood
  DoP Betonwood
  DoP Kuitusementti